Roller Champions soseste in GeForce NOW + alte 9 jocuri noi

Cel mai nou joc de la Ubisoft, Roller Champions, care apropo e gratuit a fost lansat saptamana asta si ajunge mintenas in NVIDIA GeForce NOW.

Cel mai nou joc de la Ubisoft, Roller Champions, care apropo e gratuit a fost lansat săptămâna asta şi ajunge mintenaş în NVIDIA GeForce NOW. Mai sunt şi alte jocuri noi pe platforma NVIDIA, pe care le aflaţi mai jos.

Roller Champions a debutat pe 25 mai 2022, pe Windows, PS4, PS5, Xbox One şi Xbox Series. Este un joc multiplayer competitiv de sport 3 versus 3 jucat din perspectiva third person. Două echipe de jucători pe role într-o arenă ovală concurează unii cu alţii pentru a obţine 5 puncte în 7 minute. În vreme ce te dai pe role la mare viteză, trebuie să faci un fel de aruncare la coş, ca la baschet, doar că acel coş nu e orientat pe verticală, ci orizontală.

Poţi obţine mai multe puncte per gol făcând mai multe tururi de pistă. Rivalii te pot şicana şi să te facă să scapi mingea. Primestei multe avataruri şi outfit-uri customizabile.

Cei abonati la GeForce NOW se pot juca pe aproape orice dispozitiv, chiar și Mac sau mobilMembrii RTX 3080 pot duce experiența la următorul nivel, cu rezoluție 4K și 60 de cadre pe secundă prin aplicațiile de PC și Mac. De asemenea, experiența poate fi aproape nativă cu latență ultra scăzută pentru sesiuni de joacă de până la 8 ore.

Bineînțeles, nu este joiaGFN fără noi jocuri, iar cele 10 adiții din librăria GeForce NOW de săptămâna aceasta sunt:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.