EA SPORTS FIFA Mobile Celebrează Ultima Actualizare

EA SPORTS FIFA Mobile anunță ultima actualizare a jocului ce va fi disponibilă pe dispozitivele iOS și Android. Ultimul update al EA SPORTS FIFA Mobile va include un nou Manager Mode, ce permite jucătorilor să planifice strategii, să ajusteze tacticile în timp real pentru a-și depăși oponenții si să câștige meciuri pentru a câștiga premii ce vor ajuta la ascensiunea în clasamentul Division Rivals pentru a deveni un Campion FIFA. 

Manager Mobile este un mod de joc complet automat, oferind jucătorilor control total asupra tacticilor și strategiilor echipei, punând jucătorii la conducerea a zeci de pârghii tactice diferite. Se pot regăsi 4 tactici prestabilite incluzând Attacking, Control, Counter și Defensive. Alegera tacticii va depinde de punctele forte și slăbiciunile echipei tale, dar și de oponent și de situația jocului. FIFA Mobile va permite jucătorilor să își personalizeze tacticile pentru a putea modifica cele 4 tactici existente sau a le revizui complet pentru a se potrivi nevoilor echipei sale.

De altfel, nou în acest update, se regăsește și posibilitatea fanilor de a-și susține echipa națională favorită prin  echiparea jucătorilor cu uniforme, logo-uri și steme a peste 30 de Echipe Naționale. Update-ul va include, de altfel, și noi îmbunătățiri ale modului de joc incluzând noi opțiuni de schimbare a jucătorului, portari îmbunătățiți și ajustarea erorii de picior slab. 

Manager Mode este acum disponibil în EA SPORTS FIFA Mobile pe dispozitivele iOS și Android. Poți descărca EA SPORTS FIFA Mobile prin intermediul Magazinelor Apple și GooglePlay. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.