Razer Blade 18 (2024) este un laptop urias, cu ecran de 18 inch 4K la 200 Hz

Razer, brandul de referință la nivel global în universul lifestyle-ului gamerilor, a captat atenția ieri cu lansarea Razer Blade 18 (2024) – o adevărată bijuterie în peisajul laptopurilor de gaming de înaltă performanță. După succesul înregistrat cu premiatele modele Blade 16 și Blade 14 prezentate la CES 2024, Blade 18 stabilește un nou standard în domeniul gaming-ului și al sarcinilor creative, combinând performanța de nivel desktop cu un design elegant și compact din aluminiu anodizat.

„Blade 18 reprezintă esența viziunii Razer de a transforma complet conceptul de laptop de gaming, prin intermediul unui set de inovații care impresionează la nivel mondial”, a declarat Travis Furst, șeful Diviziei de Notebook-uri și Accesorii de la Razer. „Suntem extrem de încântați să lansăm Blade 18, deoarece acesta deschide noi orizonturi pentru produsele noastre echipate cu Thunderbolt 5, inclusiv accesorii de ultimă generație. Cu aceste inovații, Blade 18 elimină granița dintre performanța unui desktop și confortul mobil, asigurându-ne că utilizatorii noștri se bucură de ce este mai bun pentru a domina în gaming și sarcini creative.”

„Thunderbolt 5 deschide calea spre o performanță revoluționară și este încântător să vedem branduri de top precum Razer aducând soluții inovatoare care îl integrează pe piață”, a declarat Jason Ziller, vicepreședintele și directorul general al Diviziei de Conectivitate pentru Clienți la Intel. „Thunderbolt 5 oferă o performanță completă pentru video și date de până la 120Gbps prin Bandwidth Boost – de trei ori mai mult decât Thunderboltul anterior – și dublează banda de transfer pentru date pentru a oferi o soluție remarcabilă pentru creatori și gameri.”

Explorând noi orizonturi cu inovații fără precedent la nivel mondial, noul Razer Blade 18 se impune ca fiind cel mai impresionant din toate punctele de vedere, sub deviza BIGGEST. BADDEST. BLADE., marcând o serie de premiere mondiale pentru laptopurile de gaming:

  • Primul display de 18” 4K 200Hz din lume oferă o fidelitate vizuală excepțională și o experiență de vizionare fără egal pentru gamerii și creatorii de conținut. Cu rezoluție UHD+ (3840×2400), timp de răspuns de 3.0ms și gamă de culori DCI-P3 100%, calibrate și verificate de Calman, Blade 18 oferă imagini ultra-high-definition la rate de reîmprospătare de neegalat.
  • Primul laptop echipat cu Thunderbolt 5 din lume, asigurând conectivitate de generație viitoare și o experiență captivantă pentru utilizatori. Tehnologia Thunderbolt 5 permite conectarea multiplelor ecrane de gaming cu rezoluție înaltă, stocare de mare viteză și dock-uri all-in-one, prin intermediul Bandwidth Boost, până la 120 Gbps, de trei ori mai multă lățime de bandă decât protocolul de conectare principal actual.
  • Procesare la nivel de desktop cu Intel Core i9 HX, cel mai rapid procesor mobil din lume, cu 24 de nuclee și capacitatea de a debloca overclocking-ul, oferind o putere de procesare fără egal pentru cele mai intense sarcini de lucru.
  • Cel mai subțire sistem Intel HX-Class de 18” din lume, combinând puterea procesorului Intel Core de generație a 14-a cu un design subțire și elegant.
  • Performanță grafică excepțională cu suport pentru grafica NVIDIA® GeForce RTX™ 4090, oferind cadre mai rapide și ray tracing în timp real.

Proiectat pentru gameri și creatori de conținut, Blade 18 integrează hardware de top într-un șasiu fabricat cu atenție:

  • Opțiunea alternativă de afișare Mini-LED de 18” QHD+ 300Hz, pentru gaming la rate de refresh chiar mai ridicate și o luminozitate maximă de până la 1K nits.
  • Sistem avansat de răcire, maximizând puterea grafică și menținând performanța la nivel de desktop într-un design subțire.
  • Caracteristici de desktop, confort de laptop, incluzând o cameră web de 5MP, un sistem audio spațial THX cu 6 difuzoare, componente upgradeable și conectivitate Wi-Fi 7.

Razer Blade continuă să se bucure de susținerea comunității sale de fani și de o garanție lider în industrie a bateriei de până la 2 ani. Cu noile sale inovații și caracteristici avansate, Blade 18 este pregătit să redefinească standardele în gaming și în crearea de conținut profesional, oferind o experiență de utilizare fără precedent pentru pasionații de tehnologie.

One Reply to “Razer Blade 18 (2024) este un laptop urias, cu ecran de 18 inch 4K la 200 Hz”

  1. Razer continua sa ne uimeasca cu lansarea noului lor laptop de gaming, Blade 18, care aduce inovatie si performanta la un alt nivel. Cu un design elegant si compact din aluminiu anodizat, acest laptop stabileste un nou standard in domeniul gaming-ului si al sarcinilor creative. Sunt impresionat de display-ul sau de 18″ 4K 200Hz, care ofera o rezolutie UHD+ calibrata si verificata de Calman, precum si de tehnologia Thunderbolt 5 care asigura conectivitate de ultima generatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.