NVIDIA Game Ready Driver 552.12 disponibil acum pentru Call of Duty: Modern Warfare III & Warzone sezonul 3

Această săptămână marchează debutul celui mai nou Game Ready Driver (552.12) de la NVIDIA, pregătind sistemele pentru sezonul 3 din Call of Duty®: Modern Warfare® III, Call of Duty: Warzone™ și aducând upgrade-ul cu ray tracing din Diablo IV. Aceste îmbunătățiri sunt accelerate de tehnologiile NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex, promițând o experiență de gaming superioară și un avantaj competitiv pentru jucători.

Jucătorii pasionați de Call of Duty: Modern Warfare III și Call of Duty: Warzone vor fi încântați de debutul sezonului 3. Un element-cheie al acestui sezon este revenirea hărții Rebirth Island în Call of Duty: Warzone și introducerea unor noi funcții de gameplay care vor schimba dinamica experienței pe această hartă populară.

În Call of Duty: Warzone, tehnologia DLSS 3 contribuie la creșterea numărului de cadre pe secundă cu până la 55%, îmbunătățind performanța și oferind jucătorilor posibilitatea de a rula jocul la cele mai înalte rate de reîmprospătare disponibile pe monitoarele lor, sporind claritatea în mișcare și facilitând detectarea inamicilor, oferind astfel un avantaj competitiv evident.

În cazul în care jucătorii GeForce RTX se confruntă cu situația în care numărul de cadre pe secundă depășește rata de reîmprospătare maximă a ecranului, pot activa NVIDIA DLAA, care utilizează aceeași tehnologie AI ca și DLSS pentru a îmbunătăți fidelitatea imaginii în rezoluții native.

În plus, jucătorii GeForce pot profita de tehnologia NVIDIA Reflex, care reduce latența sistemului pe PC-uri și laptopuri cu plăci GeForce, permițând acțiunilor să se întâmple mai rapid și oferind un avantaj competitiv atât în jocurile multiplayer, cât și în cele single player.

De la lansarea sa în septembrie 2020, NVIDIA Reflex a redus latența sistemului în peste 100 de jocuri, iar peste 90% dintre jucătorii GeForce au activat această tehnologie. În Call of Duty: Modern Warfare III și Call of Duty: Warzone, latența sistemului este redusă cu până la 28%, îmbunătățind semnificativ reactivitatea gameplay-ului.

Pe de altă parte, în Diablo IV, noul driver oferă suport pentru ray tracing, inclusiv pentru reflexii și umbre ray-traced. Cu DLSS 3, performanța este multiplicată de 3,1X în medie la rezoluție 4K, oferind o experiență grafică impresionantă, chiar și pe cele mai puternice plăci video GeForce RTX 4090.

În plus față de aceste îmbunătățiri, driverul Game Ready permite o configurație optimă cu un singur click în GeForce Experience și în aplicația NVIDIA, facilitând utilizatorilor ajustarea setărilor jocurilor în funcție de hardware-ul lor. Peste 1200 de titluri beneficiază de suport, iar cu acest ultim driver au fost adăugate 9 jocuri noi în listă.

Află mai multe despre driverele GeForce Game Ready aici și descarcă noul GeForce Game Ready 552.12 WHQL driver din GeForce ExperienceNVIDIA app beta sau de pe GeForce.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.