Philips lanseaza monitorul de gaming QD OLED 49M2C8900L, cu diaognala foarte mare

Evnia a lansat cel mai recent model din seria 8000, Philips Evnia 49M2C8900L, reprezentând vârful de gamă al Philips Monitors. Acest nou monitor include specificații hardware avansate, cum ar fi un panou QD OLED, un ecran SuperWide 32:9 (48,9 inci), rezoluție 5120 x 1440, iluminare Ambiglow și DTS Sound. Deși este destinat tuturor tipurilor de jocuri, capacitățile sale vizuale remarcabile îl fac să se evidențieze.

Imagini de calitate superioară și vibrante

Un aspect distinctiv al acestui monitor este panoul QD OLED. Cu o calitate a imaginii certificată HDR True Black 400 și un nivel ClearMR 8000 certificat VESA, imaginile afișate sunt deosebit de clare și pline de culoare. Pe lângă aceste certificări, panoul QD OLED oferă o experiență de utilizare captivantă și de înaltă calitate datorită curburii de 1800R a monitorului.

Datorită ecranului SuperWide 32:9, fiecare sesiune de joc devine mai intensă. Ecranul de mari dimensiuni poate înlocui, de exemplu, un aranjament cu două monitoare QHD 16:9 alăturate, oferindu-le jucătorilor o perspectivă mai largă și un gameplay mai captivant.

Proiectat pentru viteză

Philips Evnia 49M2C8900L poate atinge o rată de reîmprospătare de până la 144 Hz în timpul jocurilor. Această capacitate permite jucătorilor să reacționeze mai rapid, cu imagini clare. Pentru o îmbunătățire suplimentară a imaginii, monitorul este echipat cu tehnologia SmartImage Game, care facilitează vizualizarea acțiunii în timpul jocului.

Sunet excepțional

O altă caracteristică menită să amplifice experiența de joc este funcția DTS Sound. În combinație cu rama curbată a monitorului și iluminarea Ambiglow, DTS Sound învăluie jucătorul, îmbunătățind sunetul și creând un ambient imersiv. În plus, puterea totală a difuzoarelor încorporate este de 30W.

Design premiat, adaptat utilizării zilnice

Modelul 49M2C8900L include funcții dedicate utilizării zilnice, cum ar fi comutatorul KVM MultiClient integrat, modul Low Blue Mode și suportul reglabil pe înălțime. Conceput pentru flexibilitate maximă, monitorul permite o postură ergonomică și protejează ochii împotriva expunerii prelungite la lumina albastră. Câștigător al premiului Red Dot 2023 și al premiului iF Design Award 2023, designul monitorului este realizat special pentru a excela în timpul jocurilor datorită performanței tehnice oferite.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 49M2C8900L va fi disponibil începând cu luna iunie 2024 la prețul recomandat de 4975 lei.

Posted in PC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.