Senua’s Saga: Hellblade II ajunge in GeForce NOW, plus alte cateva jocuri noi

Călătoria întunecată continuă în Senua’s Saga: Hellblade II de la Ninja Theory și Xbox Games Studio. Membrii GeForce NOW se vor putea juca în ziua lansării, chiar și fără un PC cu hardware actualizat, pentru că beneficiază de serverele alimentate GeForce RTX din cloud. Membrii Ultimate pot face streaming în calitate până la 4K și 120 FPS ca să se poată bucura de o experiență imersivă în acest joc de acțiune-aventură dark fantasy.

Senua’s Saga: Hellblade II este un joc de acțiune-aventură din 2024 dezvoltat de Ninja Theory și publicat de Xbox Game Studios. Jocul servește drept continuare a Hellblade: Senua’s Sacrifice (2017) și este plasat în Islanda secolului al IX-lea, inspirându-se din mitologia și cultura nordică.

Senua’s Saga: Hellblade II a fost creat cu un buget mai mare și o echipă mai extinsă comparativ cu predecesorul său. Gameplay-ul este asemănător; include lupte bazate pe combo-uri, precum și puzzle-uri. Jocul și grafica au fost modernizate: lupte mai rapide și vizuale îmbunătățite, construite pe un nou Unreal Engine, menținând în același timp elementele de horror psihologic și concentrarea pe lupta Senuăi cu psihoza.

Senua’s Saga: Hellblade II a fost lansat pentru Windows și Xbox Series X/S pe 21 mai 2024. Jocul a primit recenzii în general pozitive de la critici, care au apreciat direcția artistică, grafica și designul sonor, deși unii au remarcat probleme de ritm și un sistem de luptă care favorizează spectacolul în detrimentul profunzimii. Guriele rele spun ca are totusi cam putine ore de gameplay.

Senua’s Saga: Hellblade II este unul din cele 5 jocuri care se lansează în cloud în aceeași zi cu lansarea oficială săptămâna aceasta, dintr-un total de 7 jocuri noi în librăria GeForce NOW:

  • Synergy (lansare nouă pe Steam, 21 mai)
  • Senua’s Saga: Hellblade II (lansare nouă pe Steam și Xbox, disponibil pe PC Game Pass, 21 mai)
  • Crown Wars: The Black Prince (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
  • Serum (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
  • Ships at Sea (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
  • Exo One (Steam)
  • Phantom Brigade (Steam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.