Game of Thrones Ascent e in sfarsit un joc decent GoT pentru Android si iOS

Fanii Game of Thrones au fost privati pana acum de un joc adecvat faimoasei serii de carti si serialului de la HBO. Ei bine, incepand cu aceasta saptamana ei isi vor putea petrece timpul jucand Game of Thrones Ascent, lansat pe iOS si Android.

got android 1

Mai avem de asteptat mult pana la urmatorul sezon GoT si pana atunci ne putem petrece timpul cu acest joc. Game of Thrones Ascend e disponibil sub forma de joc web sau pe Facebook inca din 2013 si a fost lansat pe iPad in aprilie. Jocul le permite utilizatorilor sa aleaga o casa nobila, reputatie si aliati, iar apoi sa porneasca in questuri prin regatul Westeros. Puteti participa la lupte, intrigi sau sa faceti comert si sa fabricati arme.

Printre familiile pe care le puteti alege se numara Lannister, Stark, Baratheon, Greyjoy, Targaryen, Tyrell, Martell sau Tully. Veti putea sa faceti upgrade-uri armatei, fortaretelor, satului si spionilor. Pana si bannerul familiei voaste poate fi personalizat, iar personajul vostru poate fi customizat. Din cate vad jocul e mai degraba unul de strategie, bazat pe meniuri, clickuri in ecrane si teorie, deci nu va asteptati la grafica 3D sau vreun RPG.

Puteti descarca jocul gratuit de AICI pe iOS si de AICI pe Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.