Monument Valley sarbatoreste 1 milion de descarcari cu o reducere la 50%; Iata ce urmeaza pentru acest joc!

Monument Valley este un joc pe care l-am apreciat foarte mult, dupa cum se vede si din nota mare acordata aici. Aflati ca jocul, care a primit deja un premiu la WWDC 2014 a atins 1 milion de descarcati si cu aceasta ocazie e disponibil la jumatate de pret in App Store, costand doar 2 dolari. Il descarcati de AICI.

monument valley reducere 1 milion

Cu aceasta ocazie aflam si ce urmeaza pentru acest puzzle arhitectural si pentru producatorul sau, ustwo. Se pare ca la atingerea milionului de descarcari a contribuit si lansarea pe Android, jocul debutand pe aceasta platforma dupa ce atinsese deja 500k downloaduri pe iOS. Daca stam sa ne gandim ca acest joc ofera doar 10 nivele, care se termina in maxim o ora sau o ora si jumatate, performanta e cu atat mai impresionanta.

Producatorii jocului ne reamintesc ca Monument Valley are doar 20 de randuri de text si aceea e toata povestea sa. ustwo afirma ca acest titlu este o experienta vizuala si o calatorie, mai degraba decat un joc. Acum echipa din spatele jocului lucreaza la inca o serie de nivele care vor dubla timpul de gameplay si se discuta si despre un Monument Valley 2. Inca nu e clar daca vom primi noile nivele gratis sau contra cost.

Cei de la ustwo nu vor sa se cramponeze in segmentul puzzle-urilor izometrice, asa ca pregatesc ceva cu totul nou. Vom vedea ce va fi…

via Techcrunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.