Civilization Revolution 2 disponibil acum pe Android; Costa cat Bioshock!

Fanii Civilization au toate motivele sa fie fericiti, pentru ca titlul cel mai nou din serie a sosit in sfarsit pe Android. E vorba despre Civilization Revolution 2, disponibil pe iOS de asta vara si acum disponibil si pe platforma mobila Google la pretul de 15 dolari. Puteti descarca jocul de AICI pe Android si de AICI pe iOS.

civilization revolution 2 android 1

Pe numele sau complet Sid Meier’s Civilization Revolution 2, acest titlu este un sequel pentru Civilization Revolution si este o creatie a celor de la Firaxis Games. Publicat de catre 2K Games, jocul include liderii politici din Civilization Revolution, precum Abraham Lincoln, Napoleon Bonaparte, dar si John F. Kennedy. Jocul este unul la scara uriasa si implica evolutii culturale si economice ale unor popoare de-a lungul a diferite epoci din istorie.

Veti putea produce aur si hrana, antrena soldati si evolua incepand cu mii de ani inainte erei noastre si pana in urma cu cateva zeci de ani. Civilization Revolution 2 nu e neaparat despre razboaie, cat despre evolutia culturala sau spre exemplu va permite sa fiti prima natiune care ajunge in spatiu. Veti putea construi cladiri, sustine orase, dar trebuie sa va ocupati si cu diplomatia cu diferiti rivali, cu comertul si cu explorarea.

Cum vi se pare pretul maricel platit pentru acest titlu? La asta trebuie sa ne asteptam de acum incolo pentru jocuri moderne de mobil si tableta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.