Fani Flappy Bird uniti-va! S-a lansat Swing Copters 2!

Anul trecut facea senzatie jocul Swing Copters, care se dorea a fi un fel de Flappy Bird 2, dar si mai enervant si mai greu. La inceput era atat de greu incat era buguit, dar apoi jocul a primit o actualizare, care il facea jucabil. Ei bine, azi a debutat Swing Copters 2.

swing copters 2 joc android lansare  (1)

Disponibil gratuit in Play Store, titlul vine tot de la creatorul lui Flappy Bird si Swing Copters 1, evident. Dupa cum probabil va asteptati, jocul are un nivel foarte ridicat de dificultate si se desfasoara dupa acelasi concept ca si predecesorul sau. Practic avem de-a face cu un joc de evitare a obstacolelor, in vreme ce parcurgem un traseu pe verticala.

E pastrata grafica 8 bit, acum cu noi persoanje si costume si in continuare avem o elice care ne propulseaza printre ciocanase. In vreme ce multa lume deja se enerveaza ca nu poate trece de 1 punct, creatorul jocului ar fi atins si 74 ca high score. Dong Nguyen e dezvoltatorul jocului si el a declarat ca noul Swing Copters e mai greu decat predecesorul sau.

Pe langa grafica upgradata, primim si personaje cu noi abilitati, aparent. Dong se lauda ca exista si o poveste pentru fiecare personaj deblocat. Ramane acum doar sa testam jocul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.