Kamcord este un SDK care permite gamerilor sa isi inregistreze sesiunile de gaming pe mobil, iar dupa ce a primit finantare de 1 milion de dolari anul trecut, acum initiativa primeste inca 7.1 milioane. Fondurile vin de la TransLink Capital si o serie de alti investitori, printre care M&Y Growth Partners si KLab.

kamcord_ipad

SDK-ul Kamcord permite dezvoltatorilor sa includa in jocuri functii care permit captura gameplay-ului si partajarea clipurilor video rezultate pe web. Conceptul aminteste putin de Twitch, iar asa cum gamingul a evoluat pe mobil, la fel o face si aspectul sau de socializare. Utilizatorii partajeaza in acest moment cam un clip la fiecare 2 secunde via Kamcord, cu peste 1 milion de clipuri partajate in ultima luna.

3 miliarde de clipuri video au fost capturate de la debutul lui Kamcord, iar Asia e hubul central de crestere aici. Personal, eu sunt in cautarea unei modalitati eficiente de a captura gameplay pe un terminal Android, eventual fara root. Pentru iOS avem accesoriul Elgato Game Capture HD, dar la Android aspectul protectiei HDCP e o problema mare si enervanta…

Via Asiatechhub

Kamcord permite captura video a jocurilor pe mobil, obtine finantare de 7.1 milioane de dolari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.