Glu Mobile lucreaza la un joc dedicat filmului Terminator 5

Pentru ca Arnold are sanse serioase sa aiba un rol mare in Terminator 5, acest film va fi un blockbuster si ca atare va primi si un joc de mobil asociat. Vazand esecuri ca Edge of Tomorrow, Godzilla Strike Zone sau Pacific Rim, ma sperie gandul unui titlu de gen endless runner sau shoot em up asociat lui Terminator 5. Iar acum si Glu Mobile a intrat in ecuatie.

terminator 5 glu mobile joc mobil

Pe Glu ii stim pentru un joc Robocop relativ reusit, inspirat din seria Frontline Commando, daca ma intrebati pe mine. Ei bine, avand in palmares atat Robocop, cat si James Bond, Glu preia acum fraiele lui Terminator 5. Jocul va fi gratuit si lansat in 2015, in iulie odata cu noul film din serie. Producatorii jocului vorbesc despre “head to head combat”, ceea ce ma duce cu gandul la un gameplay de gen Infinity Blade.

Daca as avea de ales intre un endless runner, un shooter static sau o clona de Infinity Blade, as opta probabil pentru a doua optiune, deoarece macar Glu exceleaza la acest capitol. Pentru curiosi, noul film se numeste Terminator: Genesis si ii va include si pe Arnold, dar si personajele John Connor si Sarah Connor. De un lucru sunt sigur: ii vom auzi vocea lui Arnold pe mobil in joc.

Via pocketgamer.biz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.