Temple Run atinge 1 miliard de downloaduri; Am pierdut speranta in umanitate…

Daca sunt doua genuri de jocuri care nu merita nici macar jumatate de download, ei bine endless runnerele si titlurile de gen Candy Crush sunt acelea. De aceea ma pune pe ganduri cu privire la soarta umanitatii vestea ca Temple Run a a atins 1 miliard de downloaduri.

temple run 1 miliard

Si noi care credeam ca Flappy Bird e rau, sau ca Angry Birds ar fi monotom. In comparatie cu cele mai noi “hituri”, Angry Birds e o opera de arta. Vestea despre miliardul de downloaduri vine de la Imangi Studios, iar jocul a fost lansat in 2011 in cazul in care va intrebati. Numarul de downloaduri include cel mai probabil si actualizarile si spinoffurile acestui titlu. Echipa din spatele Temple Run a declarat ca nu vrea sa diversifice jocul si sa il complice, spre deosebire de Angry Birds.

Dupa cum stiti deja, Rovio a luat proasta decizie de a se diversifica, cu RPG-uri si tot soiul de alte jocuri sau puzzle-uri sau titluri adiacente lui Angry Birds, iar cuvantul de ordine a fost esecul. Nici macar Angry Birds Go, care promitea sa fie un nou Mario Kart nu a impresionat. Oare cat timp va trece pana ce vom vedea si sucuri si jucarii Temple Run? Sa fie oare Temple Run cel mai popular joc pe mobil, sau e oare Candy Crush acela?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.