Cum sa iti dresezi dragonul 2 primeste un nou joc de mobil: Dragons Rise of Berk (Video)

Primul How to Train Your Dragon a fost un desen reusit al celor de la Dreamworks si ma astept ca si nou animatie sa fie de calitate, iar ca de obicei pentru un blockbuster, filmul primeste si un joc pe mobil. Cum sa iti dresezi dragonul 2 are parte de jocul asociat Dragons Rise of Berk, pe care il vedeti mai jos.

Dragons rise of berk 1

Acest titlu vine de la Ludia si se pare ca e disponibil deja pe iOS de ceva vreme, sosind de abia acum pe Android. E bizar ca producatorul jocului nu a anuntat nimic, nici pe site-ul sau si nici pe Facebook, deci lansarea a fost facuta fara tam tam. Rise of Berk este un city builder, care imi imaginez ca seamana cu The Croods, aruncand o privire la screenshoturi, dar si cu Ice Age Village, daca le pot compara.

Ideea in Rise of Berk este sa explorati 25 de insule unice, antrenand dragoni de toate marimile si speciile si aparand satul vostru de bastina impotriva invadatorilor. Va trebui sa strangeti in jur de 18 specii de dragoni, printre care si Deadly Nadders, Changewings, Snaptrappers si Stormcutters. Puteti sa construiti diferite cladiri, sa faceti upgrade-uri, sa hraniti micii dragoni si sa ii antrenati.  Puteti descarca jocul pe Android AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.