Civilization Revolution 2 e gata sa soseasca pe Android; Vine pe iOs la inceput de iulie

Fanii jocului Civilization trebuie sa afle ca vor avea parte de un nou titlu din aceasta serie, de aceasta data pe mobil si tableta. E vorba despre jocul Civilization Revolution 2, care debuteaza pe iOS la inceput de iulie si apoi va sosi si pe Android.

Civilization ios android

Primul Civilization Revolution a fost portat de pe PC pe iOS in 2009 si a dezamagit. Problema sa principala era controlul si faptul ca jocul nu fusese bine adaptat la experienta touch. Cei de la 2K asigura ca grafica si controlul au evoluat, iar interfata va fi mai intuitiva. Veti putea sa va razboiti, sa fiti diplomati si sa cercetati noi tehnologii de-a lungul unor epoci istorice, ca de obicei pentru seria Civilization.

Vom avea si lideri istorici, precum Winston Churchill, Napoleon, John F Kennedy si Abraham Lincoln. Civilization Revolution 2 va va permite sa conduceti o civilizatie de la originile omului pana in epoca moderna. Va veti lupta cu figuri istorice si veti obtine suprematia globala la un moment dat. Se lucreaza si la Civilization Beyond Earth pentru PC intre timp, un urmas pentru Alpha Centauri…

Via Droid Life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.