Iata cum arata consola Android TV, in exclusivitate prin fotografiile unui developer

In cadrul lui Google I/O 2014, pornit miercuri Google a anuntat un proiect numit Android TV, care practic va aduce Android pe televizoare si set top boxuri. La pachet cu aceasta initiativa a venit si un controller si aparent set top boxurile vor avea si rol de consola. Imaginile de mai jos au fost postate pe Reddit de un developer norocos, care a primit consola si joystickul devreme.

consola Android TV 2

Deocamdata avem doar un unboxing de la acest dev, nu si imagini cu interfata lui Android TV. Din cate vedem consola este una de mici dimensiuni, cam de marimea unui decodor HD RCS-RDS sa zicem. Se pare ca joystickul asociat are nevoie de 2 baterii AA, iar alimentarea nu se face prin cablu microUSB, ci un alt tip de cablu. Joystickul are 2 stickuri analogice, butoanele specifice lui Android in centru (Home, Back si inca un buton misterios), plus butoane de actiune (Y, X, A si B), dar si 4 LED-uri de status.

consola Android TV 1

Avem la dispozitie si 4 butoane shoulder, 2 trigger-uri si doua butoane standard deasupra lor. Consola e foarte lucioasa, are un port USB, unul Ethernet si unul HDMI. Setupul e simplu: conectati consola la TV via HDMI si joystickul la consola via wireless. Acel buton mare din centrul sau actioneaza probabil ca si butonul PS sau X de pe SIXAXIS, respectiv joystickul de la Xbox.

O veste buna e ca vom putea juca jocuri cross platform, cu o persoana pe o tableta Android si alta pe aceasta consola de exemplu. Sa vedem acum si preturi si ce producator hardware a fost ales…

Via Reddit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.