Uncanny X-Men Days of Future Past Review: un platformer clasic, cu un control nu foarte reusit (Video)

Uncanny X-Men Days of Future Past este un joc pe care l-am jucat recent pe iOS, cheltuind 3 dolari pe el. Orice fan X-Men care se respecta stie ca avem in cinematografe de mai bine de o luna un film cu numele X-Men Days of Future Past, iar in cazul in care va intrebati, jocul nu are legatura cu filmul, ci cu comic bookurile.  Jocul poate fi descarcat de AICI.

xmen uncanny review jos ios 8

Fanii Mega Man vor aprecia din start ca acesta este un platformer clasic, cu personaje pe care le putem schimba in mijlocul actiunii si abilitati upgradabile. Wolverine, Collosus, Shadowcat si alte cateva personaje sunt disponibile in acest titlu. Am apreciatmult faptul ca nu avem in app purchases si nici cerinta de a avea mereu conexiune la Internet in acest joc. Ca si in film, Santinelele vor fi principalul vostru rival, fie ca boss de nivel, fie ca elementul amenintator care va fugareste prin nivel.

Pentru ca tot am vorbit de abilitati, Kitty Pryde poate chema un dragon in ajutor, iar el ofera atacuri automate, in vreme ce Wolverine are atacuri fizice si putere de regenerare. Controlul e teoretic simplu, cu un buton pentru Jump, doua pentru inainte/inapoi si un buton multifunctional pentru atacuri. Acesta poate fi apasat sau puteti face swipe pe el inainte sau inapoi pentru inca doua atacuri speciale.

xmen uncanny review jos ios 7

Controlul e cam imprecis si mai ales sariturile vor fi cam dificile. In plus, personajele se misca destul de lent pe ecran si vor petrece o buna parte din periplul prin nivele spargand cutii. Inamicii includ Santinele, un soi de ninja, raufacatori cu cocktailuri molotov sau armuri sau chiar alti mutanti. Un aspect interesant aici il reprezinta robotii care va incercuiesc uneori sau capcanele cu lasere si turete, printre care va fi greu sa treceti.

Grafica nu arata rau deloc, desi nu strica putin mai multa varietate in nivele. Apreciez totusi aceste platformer, mai ales ca jocurile cu super eroi nu prea mai primesc astfel de titluri in ziua de azi. Acest joc iOS cu X-Men primeste de la Firstplay nota [usr 8].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.