Let It Goat ar putea fi noul Flappy Bird; Are si carisma necesara… si capre

Stiu, stiu e foarte usor sa zici ca un joc e “noul Flappy Bird”, mai ales ca la fel am vorbit si despre Make It Rain. In schimb, Let It Goat are nu doar grafica de partea sa, ci si gameplay-ul si carisma atunci cand este numit de noi “noul Flappy Bird”.

let-it-goat

Creat de catre cei de la SkyVu, o companie din Omaha, sau mai bine zis de 2 elevi de liceu pentru aceasta companie, jocul va permite sa sariti din platforma in platforma cu… o capra. Acest titlu 8 bit este plin de capcane ascutite si maini de zombii la tot pasul, astfel ca va va fi destul de greu sa treceti de scorul de 10 sau 15. Au aparut deja meme-uri cu acest joc, semn ca popularitatea sa este in crestere.

Deja Let It Goat ocupa locul 3 in topurile iOS din SUA si e gata sa cucereasca lumea. El promoveaza si titlul Battle Bears de la SkyVu, prin simplu fapt ca puteti calari un urs in joc. Let It Goat a fost si trending topic pe Twitter in SUA in aceasta saptamana, deci va dati seama de ce isterie ne pregatim. Gameplay-ul e simplu: alergati de la stanga la dreapta si sariti peste obstacole cu o caprita de munte.

Jocul provoaca dependenta, are o muzica funky si nivel de dificultate ridicat. Capra poarta numele de Mounty, iar jocul e disponibil gratuit AICI pe iOS si pe Android, AICI.

Via Venturebeat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.