SoulCraft 2: League of Angels disponibil gratuit in Play Store; Continuarea unui RPG de actiune de succes

Unul dintre primele jocuri testate de mine pe vremea cand tabletele Tegra 3 luau nastere a fost Soulcraft. Disponibil gratuit, aflat in faza beta si instalat din Tegra Zone jocul mi-a placut mai ales ca l-am jucat cu un joystick de PS3 conectat la o tableta ASUS. Ei bine, acum a aparut Soulcraft 2.

soulcraft 2

El vrea sa fie un fel de Diablo meets Warcraft meets hack & slash. MobileBits ne ofera un action RPG cu grafica ce arata foarte bine si banuiesc ca se reia tema luptelor intre ingeri si demoni. Acum primim si multiplayer, personaje mai multe si mai variate si posibilitatea de a customiza skillurile personajelor. Evident este inclusa si o campanie single player, in cazul in care va intrebati.

Soulcraft 2 suporta multiplayer asincronizat, adica acelasi mod ca in Worms 2 si 3: voi faceti o mutare si apoi rivalul va raspunde de-a lungul a zile, ore sau cand vrea el. 7 eroi diferiti sunt oferiti in acest titlu, inclusiv magicieni sau un soi de “paladini”. Personal as sugera sa descarcati jocul cat mai rapid de AICI, deoarece am un feeling ca promotia cu gratuitatea sa va expira dupa ce trece weekendul de 4th of July.

Via Droid Gamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.