Modern Combat 5 ajunge deja pe torrente, piratat de castigatorii unui concurs Gameloft

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Modern Combat 5 Blackout este victima pirateriei si a ajuns deja pe torrente, in versiunea de iOS. Se pare ca in urma unui concurs organizat de Gameloft, cativa norocosi au primit acces la joc si probabil ca unul dintre ei l-a pus pe torente.

modern combat 5 piratat

Evident, nu va pot oferi un link catre locul unde gasiti jocul, mai ales ca mai avem 24 de ore de asteptat si il vom descarca legal. Gameloft a inceput deja sa ia masuri, activand masurile sale anti piraterie, care dezactiveaza aspectele online ale jocului si il blocheaza odata detectat pe device. Managerul comunitatii Gameloft Florian Weber a batut obrazul celor care au descarcat titlul, spunandu-le sa le fie rusine.

El a amenintat si cu banarea de la jocuri Gameloft a celor care joaca deja Modern Combat 5. Mai grav e ca jocul a fost si hackuit deja si ofera munitie infinita jucatorilor care intra online. In ultimele zile jocul a fost descarcat de peste 3000 de ori si au inceput sa apara si reviewuri si clipuri de gameplay cu acest joc. Va reamintesc, 24 iulie si 7 dolari, doar de atat aveti nevoie pentru a va bucura de acest titlu.

Via Gamespot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.