Nvidia anunta tableta Shield de 8 inch pentru gameri

Nvidia Shield Tablet e cel mai nou gadget pentru gameri de la Nvidia, un produs bazat pe puternicul procesor Nvidia Tegra K1. Acest CPU are un GPU Kepler cu 192 de core-uri si ofera gaming hardcore pe terminalele pe care se afla. Noua tableta integreaza un display IPS LCD de 8 inch, cu rezolutie de 1920 x 1200 pixeli.

nvidia shield tablet 3

La interiorul tabletei se afla acest procesor Tegra K1, un Cortex A15 de 2.2 GHz, insotit de 2 GB RAM si 16 sau 32 GB de stocare. Shield Tablet vine si cu un port micro HDMI prin care ofera output 4K si suporta si streaming de jocuri high end de pe PC via GameStream. Tableta integreaza doua camere de 5 megapixeli, iar bateria sa ofera pana la 4 ore de gaming sau 10 ore de playback video HD.

nvidia shield tablet

Printre dotari se mai afla si un slot microSD cu suport pentru pana la 128 GB si tableta vine la pachet cu un stylus pasiv Nvidia DirectStylus 2. Gadgetul costa 299 dolari in versiunea de 16 GB WiFi, sau 399 dolari in cea LTE de 32 GB. uteti cumpara si un controller wireless pentru tableta, iar el costa 59 de dolari. Puteti conecta pana la 4 controllere la Shield Tablet, iar acest device vine cu jocul Trine 2 preinstalat.

Puteti sa comandati produsul de aici.

nvidia shield tablet 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.