Angry Birds Transformers primeste si un trailer care arata genial (Video)

In cadrul Comic Con 2014 am avut parte si de un prim trailer pentru Angry Birds Transformers, care ne dezvaluie modul in care ar putea arata gameplay-ul sau. Desi clipul precizeaza clar ca e vorba doar de un cutscene si nu gameplay real, tind sa cred ca avem si indicii cu privire la modul in care se va juca acest titlu.

angry birds transformers

In clip vedem un porc Megatron care in mod bizar se aliaza cu Optimus Bird pentru a se lupta cu un robot gigantic. In acelasi clip vedem si o jucarie telepod, care ajunge rapid in gameplay folosind camera forntala a terminalului. Daca ma intrebati pe mine, acest joc este fie un endless runner, fie un joc static de lupta, in genul lui Infinity Blade. Exista si sansa ca acesta sa fie un joc de actiune 3D, poate chiar cu elemente de strategie ca Bug Heroes.

Daca gameplayul real arata macar in proportie de 30% ca acest trailer, atunci vom avea un hit de la Rovio. Deja Angry Birds Epic a surprins placut si daca tot a atacat zona RPG, nu vad de ce finlandezii de la Rovio nu ar intra si pe zona jocurilor de actiune. Imi imaginez ca vom putea upgrada pasarile roboti cu o tona de imbunatatiri.

via Android Community

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.