Iata ce jocuri sunt incluse in Humble Mobile Bundle 6 si care sunt ofertele

Daca sunteti vanatori de reduceri sau oferte, atunci sunteti ca mine si asteptati sa vina ziua de joi pentru a vedea ce joc mai e gratuit pe iOS. Intre timp pe Android avem un nou Humble Bundle si anume Humble Mobile Bundle 6, iar mai jos aflati ce oferte speciale si jocuri include el.

humble mobile bundle 6 jocuri

Sunt incluse 3 jocuri pentru care puteti plati cat doriti si inca 3 jocuri pe care le puteti debloca. Bundle-ul va permite sa alegeti cat vreti sa platiti. Daca donati peste medie, primiti mai multe jocuri. Oricat ati dona, veti primi jocurile Eliss Infinity, Duet Premium si Combo Crew Special Edition. Suma medie se schimba tot timpul, iar daca depasiti media la un moment dat veti primi si super jocurile Threes!, Mines of Mars si Joe Denver’s Lone Wolf: Full Game.

Cu aceasta ocazie este inclus in Humble Bundle si cate un soundtrack pentru fiecare joc. Acest bundle va fi disponibil doar 2 saptamani, deci mai aveti ceva timp sa va hotarati. Cel mai interesant joc din bundle mi se pare Lone Wolf, pe care il descarcati de aici, daca nu mai aveti rabdare. El este un RPG, care se bazeaza pe un basm povestit sub forma unei carti 3D, insotita de o serie de decizii pe care le ia jucatorul si batalii ce arata putin ca Infinity Blade.

Gasiti Humble Bundle AICI.

via Droid Gamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.