Jocul de carti Pokemon ajunge pe iPad in curand

Pokemon Trading Card Game, adica jocul de carti Pokemon va ajunge doar curand pe iPad, dupa ce un joc similar din universul World of Warcraft, Heartstone a facut deja furori pe aceasta platforma. Imaginea de mai jos confirma ca se lucreaza la un titlu trading card cu pokemoni pentru iOS.

pokemon joc carti ipad

Jocul se desfasoara pe o masa digitala, iar pe spatele cartilor remarcam designul specific Pokeball. Versiunea de iPad pare a fi aceeasi cu The Pokemon Trading Card Game Online, pe care il puteti juca acum pe Windows sau pe Mac. Oficialii The Pokemon Company au confirmat acest titlu, dar nu au oferit si o data de lansare inca. In cazul in care va intrebati, imaginea provine de la Campionatul Mondial de Pokemon, din Washington, unde cei prezenti au avut parte de o premiera.

Gamerii care joaca versiunea de PC a acestui titlu trebuie sa se loghezed cu conturi speciale si sa isi foloseasca deckurile custom speciale. Puteti customiza un avatar si obtine Trainer Tokens pe masura ce progresati. Exista deja aplicatii ca Pokedex pe iOS, dar nu si un joc solid de carti cu Pokemoni. E foarte posibil ca acest titlu sa fie gratuit pe iPad, atunci cand se va lansa.

Via Polygon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.