Destiny pe iOS?! Pe aproape, e jocul gratuit Star Warfare 2: Payback, care imita hitul de la Bungie

Daca ideea de clona de joc celebru nu e deloc neobisnuita pe mobil si tableta, iata ca azi vedem un soi de clona a faimosului Destiny. Titlul este cunoscut drept Star Warfare 2: Payback si e disponibil gratuit pe iOS.

star warfare 2 payback joc ios  (5)

Practic, primim un shooter foarte colorat, cu multiplayer co op si extrateresti cu randari interesante. Eroul principal ocupa putin cam mult loc pe ecran, dand senzatia de Master Chief din Halo pus la ingrasat. In schimb armele folosite arata foarte bine, cam ca pe vremurile cand Unreal Tournament era la moda. Aveti parte si de o campanie single player, care va permite sa va upgradati costumul, sa conduceti diferite vehicule si chiar sa va luati un animal de companie.

Vestea buna e ca puteti sa jucati atat online, cat si offline si sa colaborati cu alti jucatori pentru a va lupta cu boshi cat casa. Exista si un mod PvP aici, care sper ca e mai putin frustrant decat cel din Destiny… El include modurile Capture the Flag si Standoff, printre altele. Puteti descarca jocul de AICI pe iOS, daca v-am facut curiosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.