God of War 4 l-ar putea face pe Kratos sa se lupte cu Thor; Jocul va sosi pe PS4!

Au inceput sa apara si primele zvonuri despre jocul God of War 4, pe care il asteptam de ceva vreme, ce e drept, dar tot ce am primit au fost prequeluri si jocuri adiacente seriei principale. Consola PlayStation 4 inca nu are un joc din aceasta serie, iar zvonurile afirma ca GoW 4 va sosi in 2015 sau 2016.

kratos thor god of war 4

God of War 3 a fost un urias succes comercial in 2010, iar acum e momentul ca limitele noii platforme sa fie testate cu noi batalii epice. Se pare ca acum Kratos, dupa ce a spulberat marile figuri ale mitologiei grecesti si romane se va lupta cu zeitatile nordice. Va imaginati o lupta cu Thor, Odin sau chiar cu Loki? Cei de la Sony nu au confirmat nimic deocamdata, dar zvonurile afirma ca acesta ar putea fi cu adevarat ultimul release din serie, urmand ca Kratos sa moara definitiv.

O batalie intensa dintre Thor si Kratos ne-a fost promisa, desi totul ramane in teritoriul speculatiilor. Daca vreti si alte zvonuri, exista chiar surse care afirma ca il vom vedea pe Kratos in batalie cu zeitati egiptene sau chiar cu unele iudeo-crestine. Isi poate cineva imagina o lupta intre Kratos si Iisus?

via vcpost/ Sursa imagine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.