Actualizarea Monument Valley: Forgotten Shores va sosi pe iOS pe 13 noiembrie (Video)

Cei de la ustwo au creat un titlu genial numit Monument Valley, care a primit numeroase premii in acest an, inclusiv unul de la Apple. Jocul e pur si simplu superb, dar are o mare problema: are doar 10 nivele. Ni s-a promis cu ceva vreme in urma un update cu cateva nivele in plus, iar acesta se pare ca va sosi pe 13 noiembrie, cel putin pe iOS.

monument valley forgotten shores 1

Pe numele sau Forgotten Shores, acest update aduce mai multa explorare, mai multe puzzle-uri, de aceasta data pe baza de apa si noi mecanici de joc ce nu au putut fi implementate in primul joc. Aparent vom putea juca si in landscape acum, nu doar in portrait. Pentru cei nefamiliarizati cu Monument Valley, acesta este un joc de tip puzzle arhitectural, in care controlati o printesa ce parcurge diferite medii, mergand pe pereti vertical miscand scari si mutand blocuri de piata pentru a putea accede in noi zone. Gasiti recenzia sa aici.

Toate acestea sunt insotite de un artwork excelent realizat, de o muzica sensibila si de o atmosfera magica. In clipul de mai jos puteti vedea o parte din arta care se afla in spatele acestui joc foarte reusit. Forgotten Shores va adauga 8 noi capitole acestui joc, aproape dubland cantitatea totala de nivele a jocului. Update-ul va sosi ca un in app purchase, la pretul de 2 dolari.

monument valley forgotten shores 2

monument valley forgotten shores 3

via Pocketgamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.