Zahar! Zahar! A aparut un nou Candy Crush! A aparut un nou Candy Crush! S-a lansat Candy Crush Soda Saga! (Video)

Stiati ca a aparut un nou Candy Crush? Dupa ce a primit un episod ironic de la South Park si o gluma pe seama sa de la Simpsons in aceeasi saptamana, Candy Crush Saga are parte de un sequel! Inainte sa dam cu pietre in acest joc, aflati ca el aduce si… putina cultura. Numele sau este Candy Crush Soda Saga si il puteti descarca de AICI pe iOS si de AICI pe Android.

Candy Crush Soda Saga lansare mobil 1

Se pare ca orchestra simfonica din Londra a oferit coloana sonora acestui joc, care in continuare merge pe conceptul de “potriveste 3 bomboane”. Cei de la King ofera cu acest titlu 135 de nivele noi si in cazul in care considerati Candy Crush un fenomen invechit, ei bine acest joc ar putea aduce atat de mult profit incat intreg segmentul jocurilor de mobil va depasi segmentul console in 2015. Piata jocurilor de mobil va ajunge la peste 30 de miliarde de dolari valoare anul viitor.

Noul joc are loc in acelasi Candy Kingdom si aduce noi bomboane, personaje si 5 moduri de joc. Veti putea umple si mediul de joc cu suc acidulat si inlocui sticlele de suc cu bomboane pentru a oferi un mixaj exploziv de zahar. Puteti lansa si o serie de ursi in marea de suc acidulat, elibera ursii blocati in miere si inlatura toata ciocolata de pe platforma de joc. Candy Crush Soda Saga a fost lansat deja pe Facebook luna trecuta.  Adio viata sociala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.