Five Nights at Freddy’s 2 disponibil acum si pe mobil si tableta; Descarca-l aici pe iOS si Android!

Mai tineti minte ce aspri am fost cu Five Nights at Freddy’s? Am laudat totusi conceptul din spatele sau si speram sa vedem si partea a doua portata de pe PC pe mobil cat de curand. Iata ca portul a sosit la doar cateva saptamani dupa lansarea de pe PC si puteti descarca jocul Five Nights at Freddy’s 2 de AICI pe iOS, la pretul de 2.69 euro si de AICI pe Android, la pretul de 3 dolari.

Five Nights at Freddys 2 android ios 1

Scott Games a schimbat cateva dintre aspectele primului joc, disponibil acum pe tableta si mobil. Ca si in versiunea de PC, ideea e sa supravietuiti 5 nopti la pizzeria Freddy Fazbear, in vreme ce monstri animatronici va vor da tarcoale. De aceasta data nu mai avem usi pe care sa le inchidem, ci putem folosi un cap de urs infricosator Freddy Fazbear pentru a ne ascunde de creaturi. Vad ca avem si o baterie de lanterna de monitorizat.

Unii dintre monstri va vor putea prinde si in ciuda deghizarii, in vreme ce altii vor fi pacaliti. Veti avea nevoie de minim 512 MB RAM pentru a rula acest joc si vestea buna e ca aveti si un demo gratuit al acestui titlu in Play Store pentru a verifica daca va merge jocul. Il descarcati de AICI. Pe langa personajele din prima parte vedem aici si noi creaturi, iar aparent a fost folosita cumva si tehnologie de recunoaster faciala si camere mai performante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.