Injustice Gods Among Us Review (Android): Eroii DC Comics insurubati intr-un gameplay repetitiv, dar cu grafica sexy (Video)

Injustice e cel care a dus genul de “joc de batai”, care a dus intreg genul intr-o noua directie, una nepotrivita si freemium, spun gurile rele. Jocul nu e vreun Mortal Kombat sau Street Fighter, dar ramane une dintre putinele brawlere gratuite de pe mobil, care includ personaje puternice si celebre. E vorba despre personajele din universul DC Comics, inclusiv Superman sau Batman.

injustice gods among us review limba romana joc android (14)

Jocul are numele complet Injustice Gods Among Us si poate fi descarcat de AICI pe Android si de AICI pe iOS. Creat de catre NetherRealm Studios, care au in spate experienta lui Mortal Kombat, acest titlu implica lupte in echipe, 3 versus 3 cu eroi din universul DC Comics. Asta inseamna ca ii veti putea folosi pe Batman, Joker, Superman, Green Lantern, The Flash sau Wonder Woman pentru lupte cu Lex Luthor, Harley Quinn si versiuni derivate sau evoluate ale eroilor din universuri alternative.

Marele appeal al acestui joc e continutul original DC, care este fara cusur, chiar daca sunteti un fan inrait de comic bookuri, care cauta neaparat un defect. Actiunea e foarte simpla si atacurile se bazeaza pe swipe sau tap sub forma unei serii, care declanseaza combo-uri. Apasarile pe ecran reprezinta atacuri scurte cu damage mai mic si care uneori va ofera un mic knockout in plus, iar atacurile pe baza de swipe sunt ceva mai puternice.

injustice gods among us review limba romana joc android

Pe masura ce sunteti loviti sau loviti inamicii se va umple o bara in partea inferioara a ecranului, care va va permite sa declansati atacuri speciale. Ele variaza de la o impuscatura mortala a Jokerului, la un atac cu o sulita cu energie a lui Lex Luthor sau lovitura cu o unealta verde intergalactica pentru Green Lantern. Pe masura ce evoluati veti putea debloca noi atacuri speciale, cheltuind monedele de aur pe care le obtineti dupa batalii.

Aceleasi monede va permit sa cumparati noi cartonase cu personaje, upgrade-uri sau pachete de personaje. Revenind la gameplay, bataliile sunt destul de scurte, chiar si daca luam in calcul ca ele sunt in regim 3 versus 3. Personajele pot fi schimbate oricand si unele pot fi inviate dupa ce raman cu zero hit points, ca Solomon Grundy. Exista si atacuri elementale ca sa zic asa, precum cel al lui Cat woman, care face personajele sa sangereze si sa piarda HP pe durata luptei.

injustice gods among us review limba romana joc android (6)

Veti putea folosi si atacuri care fac inamicii sa fie confuzi o perioada. Seriile de lupte se succed si exista si un sistem de energie aici, ca in orice freemium care se respecta. Puteti cheltui un currency special pentru a incarca barele de energie, sau bani reali sau sa sperati la un level up cat mai rapid pentru a va incarca energie. Veti primi si experienta dupa lupte, cu care realizati acel level up despre care vorbeam.

Odata cu cresterea in nivel va cresc si statisticile, precum viata sau damage-ul. Participati si la batalii cu bosi, dupa ce terminati o lunga serie de nivele, iar marea problema a acestui joc este repetitivitatea. O recomandare pe o fac tuturor gamerilor care incearca acest joc este sa nu se arunce cu capul inainte, mai ales in bataliile dificile. Tempo-ul este mai mereu acelasi: atac, blocare, atac, blocare si tot asa. Blocarile se fac tinand apasat ecranul cu doua degete si functioneaza uneori si pentru a para atacurile speciale.

injustice gods among us review limba romana joc android (10)

Exista si atacuri care scad din bara de Power pentru atacuri speciale, precum cel al lui Lex Luthor. In cazul in care nu va surad deloc luptele repetitive ale acestui joc, hai sa va dau si o motivatie pentru ele: gasiti continuturi, personaje si cartonase deblocabile aici care se pot transfera in jocul de consola Injustice.

In ce priveste grafica, jocul arata destul de bine, mai ales cand vine vorba de detaliile personajelor. Fundalurile nu au primit prea multa atentie, dar atacurile sunt extrem de variate, in special miscarile speciale. Daca sunteti pasionati de comic bookuri veti aprecia foarte mult micile detalii, gesturile sexy ale lui Harley Quinn sau incrancenarea lui Batman.

injustice gods among us review limba romana joc android (9)

Pe partea de acustica avem ocazionala replica, geamat sau urlet al unui personaj DC si o muzica eroica usor neinspirata si repetitiva. Pentru multiplayer trebuie sa aveti un cont special Warner Bros si nu va veti lupta in timp real cu inamici, ci cu o echipa de caractere AI si la final de saptamana va veti compara scorurile cu alti jucatori. Veti primi Multiplayer Points, care vor stabili locul vostru in leaderboard.

Apoi veti putea primi gadgeturi sau atacuri speciale in functie de realizarile voastre. In concluzie, jocul e distractiv si merita incercat macar o data, mai ales pentru fanii DC Comics. Din pacate, repetitivatea e o problema inevitabila, aici, iar daca treceti peste ea puteti savura jocul. Daca nu, dezinstalarea e inevitabila… Injustice se afla intr-o nisa care nu includea prea multe jocuri la debutul sau, dar intre timp au mai aparut titluri de genul.

Problema e ca daca ai jucat unul le-ai jucat pe toate, gratuite sau nu. Asa ca ii acordam acestui joc repetitiv nota [usr 7.5], cu mentiunea ca tot ramane distractiv si nu am simtit nevoia sa cheltuiesc bani reali pe IAP uri.

2 Replies to “Injustice Gods Among Us Review (Android): Eroii DC Comics insurubati intr-un gameplay repetitiv, dar cu grafica sexy (Video)”

  1. De ce spun experţii că genul se duce într-o direcţie nepotrivită? Eu n-am mai jucat cu atâtă plăcere un joc cu bătăi de la … Mortal Kombat încoace 🙂
    Repetitiv este şi nu prea. Sunt o mulţime de caractere cu skill-uri diferite de la bronze la silver sau gold. Inclusiv două caractere bronze pot avea skill-uri diferite în funcţie de seria de benzi desenate din care provin. Am trecut de nivelul 30 cu unele caractere şi încă nu am văzut toate cărţile disponibile. De exemplu în online mode mai apar şi acum caractere pe care nu le cunosc (ex recent: Scorpio).
    Singurul lucru care mă enervează este durata mare de încărcare (3-4 cinematics şi logo-uri diferite până intra în joc) şi unele glitch-uri prin meniu. Bine că nu sunt în timpul jocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.