World of Tanks Generals debuteaza in faza beta, este un joc de carti tactic, care va sosi si pe Android (Video)

Am apreciat World of Tanks pe tableta si telefon si acum ne pregatim pentru un nou joc din aceeasi serie. De aceasta data se schimba genul jocului, noul World of Tanks Generals fiind un joc de carti tactic.

world of tanks generals joc android 1

El este disponibil in faza beta, doar in browser deocamdata, dar a fost confirmat si pentru lansare pe Android in urmatoarele luni. Jucatorii vor putea alege in acest titlu cu ce general sa joace, din oricare dintre tarile pe care le includea si World of Tanks cel original. In postura de general veti comanda armatele de tancuri pentru a dobora rivalii, cu tancurile reprezentate de carti de joc de aceasta data.

world of tanks generals joc android 2

Ele pot fi adunate pe masura ce evoluati in joc. World of Tanks Generals include si un aspect PvP si permite construirea de deck-uri de carti, strategii ample si deblocarea de noi carti cu tancuri si powerupuri pe masura ce castigati batalii. Am vazut ca este la moda acum ca un joc de carti virtual sa ajunga board game fizic, dupa modelul lui The Witcher, deci in curand vom putea cumpara probabil si un board game World of Tanks…

Retineti ca Generals e doar in faza closed beta si ca el include 3 factiuni: SUA, Germania si URSS. Exista peste 200 de carti de joc disponibile in beta si va veti putea loga cu acelasi ID Wargaming.net.

world of tanks generals joc android 3

via Droid Gamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.