Mortal Kombat X va sosi pe iOS si Android in luna aprilie, va fi gratuit

Daca va era dor sa tipati ca Liu Kang sau sa auziti vocea de steroizi spatiali a lui Shao Kahn, ei bine aflati ca nu va fi nevoie sa asteptati doar noul Mortal Kombat pentru console. Se pare ca vom primi si un Mortal Kombat X pe Android si iOS.

Mortal Kombat X joc ios android lansare 1

Jocul va sosi pe mobil si tableta in luna aprilie si daca ne luam dupa trailerul de mai jos, el arata fantastic. Creatie a celor de la Warner Bros si NetherRealm Studios, jocul are sanse 99.99% sa fie fix ca Injustice si WWE Immortals. Diferenta e ca vom avea fatalitati si gameplay ceva mai gory decat in celelalte jocuri. Vestea buna e ca jocul va fi gratuit, vestea rea e ca vom avea multe batalii repetitive pana ce vom aduna o echipa de luptatori solizi.

Mortal Kombat X joc ios android lansare 2

Veti putea debloca content in jocul de pe consola jucandu-l pe cel de pe mobil si tableta si viceversa, aparent. Pentru asta veti avea nevoie de un cont Warner Bros. Nu pot sa va spun de cand astept un joc bine realizat MK pentru mobil si tableta. Chiar si daca vom primi inca un Injustice, simpla aroma de Mortal Kombat va fi de ajuns pentru a savura titlul.

Intrebarea e: Goro sau Raiden?

Mortal Kombat X joc ios android lansare 3

Mortal Kombat X joc ios android lansare 4

via Pocketgamer.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.