Syberia 2 s-a strecurat in Play Store la finalul lui martie si noi tocmai am aflat; Iata pretul sau!

Desi suntem obisnuiti sa mirosim reducerile si hiturile de la o posta, cumva Syberia 2 a reusit sa se strecoare in Play Store fara sa ne dam seama. Am jucat Syberia 1 atunci cand a aparut pe Android, dupa ce evident il jucasem si pe PC cu multi, multi ani in urma. Acum hitul din 2004, Syberia 2 a ajuns si el in Play Store la pretul de 25 RON.

Syberia 2 joc Android 1

Intre timp noi asteptam Syberia 3, care ne-a fost promis pentru acest an, dar care nu pare a se urni inca. In Syberia 2 continuam aventura lui Kate Walker, care dupa ce l-a cautat pe Hans Voralberg a reusit sa il gaseasca pe excentricul milionar si sa porneasca impreuna cu el intr-o expeditie in cautare de mamuti. Jocul a ramas un third person cu elemente de puzzle si cu o atmosfera excelenta.

Automatonul simpatic Oscar face parte din acest titlu, impreuna cu poporul din satul Youkol. Veti calatori prin tinuturi inghetate si il veti ridica pe Hans de pe patul de moarte. In mod interesant jocul nu e disponibil pe iOS, ci doar pe Android. Am remarcat ca jocul ruleaza in 4:3, ceea ce a cam starnit plangeri in Play Store, mai ales pentru cei cu device-uri widescreen.

Fanii adevarati vor trece totusi peste aceasta problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.