Madfinger Games lanseaza FPS-ul Unkilled, urmasul spiritual al seriei Dead Trigger (Video)

Dupa o perioada de teasing si o lansare in cateva tari, Madfinger Games a postat in sfarsit in App Store si Play Store jocul Unkilled, succesor spiritual pentru seria Dead Trigger. Avem de-a face tot cu un FPS cu zombii, disponibil gratuit in Play Store si App Store.

Unkilled joc Madfinger games  (1)

Jocul are IAP-uri si include o limita de energie, conform recenziilor din Play Store. Grafica arata foarte bine, cam la nivelul asteptarilor pentru un Dead Trigger 3, daca vreti o comparatie. Veti lupta contra unor zombii, de toate formele si marimile, cel putin la fel de variati cum erau si in Dead Trigger 2. Spre exemplu avem un zombie numit Nukleon, care are o aura radioactiva, ce va scade viata.

Unkilled joc Madfinger games  (5)

Butcher aduce cu o creatura din Resident Evil sau Silent Hill si este un mamut cu o lama gigantica atasata. Minesweeper este un fel de Jabba the Hut cu o mina exploziva atasata de burta. Tot aruncand o privire pe recenziile din Play Store am vazut ca desi gamerii apreciaza grafica, ei considera gameplayul prea usor si misiunile prea scurte, oferind doar 1-2 minute de gameplay.

Sper sa nu ne trezim cu o clona de Contract Killer aici…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.