Exploding Kittens primeste propriul joc pe iOS, costa 2 dolari si e la fel de nebunesc ca jocul de carti

Jocul de carti Exploding Kittens a luat cu asalt Internetul si platforma de crowdfunding Kickstarter anul trecut. Initial creatorii sai, cei de la site-ul de comicuri The Oatmeal au vrut sa stranga 10.000 de dolari pe Kickstarter, ajungand la peste 8.7 milioane de dolari in cele din urma. Ei bine, acum avem si un joc pentru iOS legat de acelasi fenomen Exploding Kittens.

exploding kittens joc ios joc iphone  (1)

Toti cei 219.000 de finantatori si-au primit deck-urile de carti pana in august si septembrie anul trecut. In mare jocul e un fel de ruleta ruseasca, ce implica tragerea de carti pana ajungeti la un Exploding Kitten, urmand apoi sa “explodati” si pierdeti, daca nu aveti o carte speciala. Un participant la joc poate sa etaleze cate carti vrea in runda sa, dar trebuie sa traga si o carte la final.

exploding kittens joc ios joc iphone  (2)

Trecand la aplicatia iOS, ea costa 2 dolari in App Store si cu ocazia debutului vine cu IAP-uru gratuite. In varianta sa pentru iPhone si iPad, Exploding Kittens devine un joc de carti axat pe multiplayer local, cu suport pentru gaming cu 2, pana la 5 jucatori pe multiple device-uri in aceeasi camera. Exista si carti noi disponibile in exclusivitate pentru aceasta versiune digitala a jocului.

Toate cartile din deck sunt folosite pentru a muta sau evita cartile Exploding Kittens, iar cartile Defuse pot dezamorsa pisica exploziva. Lansat pe 21 ianuarie, titlul are deja peste 100 de ratinguri si sunt siguri ca va ajunge la multe milioane de descarcari. Pentru cei curiosi, un pachet de carti Exploding Kittens poate fi cumparat de pe Amazon la pret de 20 de dolari.

exploding kittens joc ios joc iphone  (3)

exploding kittens joc ios joc iphone  (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.