The Walking Dead Michonne Preview (iOS): incepe deprimant si confuz, parca e cam pretentios (Video)

The Walking Dead e unul dintre cele mai bune jocuri produse vreodata in istorie si cel mai bun joc de la Telltale Games. Cum intreaga serie Walking Dead se diversifica si avem si un serial spinoff, era de asteptat ca si jocurile sa urmeze aceeasi ruta. Astfel, nu e de mirare ca primim un nou joc numit Walking Dead Michonne, care primeste un preview de la noi mai jos.

the walking dead michonne preview in limba romana joc ios  (1)

Am cheltuit 5 euro pe el in App Store si e tot un graphic novel deprimant, cu nuante intunecate si decizii grele de luat. Titlul incepe cu alegerea de a ne zbura creierii sau nu si ne duce in flashbackul lui Michonne, atunci cand si-a pierdut sotul si copiii din cauza zombiilor. Ajungem apoi in padure sa ne luptam cu nemortii si realizam quick time actions care ne-au pacalit la un moment dat, prin ideea de apasare a ecranului si apoi swipe in sus.

the walking dead michonne preview in limba romana joc ios  (5)

Grafica arata binisor, dar nu simt o evolutie semnificativa fata de Tales from the Borderlands sau Walking Dead, poate doar o schimbare de tonalitate si un desen mai rigid al liniilor personajelor, in stil Wolf Among US. Am ajuns si pe un vapor, am socializat cu cateva persoane si ne-am jucat cu un radio, gasind supravietuitori.

Desi am jucat 20 de minute, nu am progresat semnificativ si tare mi-e teama ca intreg episodul e asa, desi nu cred ca trebuie sa fim pesimisti asa devreme. Acesta e doar un preview si revenim cu recenzia completa cat de curand posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.