Power Rangers va avea un joc dedicat pentru mobil in 2017, axat pe multiplayer

Power Rangers e un fenomen de masa care nu m-a prins niciodata, desi parca imi amintesc ca am jucat un joc pe GameBoy Power Rangers care mi-a placut cu adevarat. Ei bine se pare ca in martie 2017 soseste un nou film Power Rangers si odata cu el primim si un joc pentru mobil.

power rangers joc mobil 2017

Aparent el va fi axat pe multiplayer si va fi produs de catre nWay, care lucreaza si la ChronoBlade. Am putea deci deduce ca noul titlu va fi un soi de action RPG, dar nu ar trebui sa speculam deocamdata. Ultima oara cand am testat un joc Power Rangers, el a sfarsit prin a fi un fighter destul de generic. nWay a mai lucrat in trecut si la jocuri bazate pe universul Star Wars, James Bond, Indiana Jones si The Godfather.

Power Rangers debuta in urma cu peste 20 de ani si ajungea un fenomen cultural urias, avand in centru un serial foarte popular cu multe sezoane si remake-uri la mijloc. Jucarii, costume, gadgeturi si jocuri video au creat o adevarata industrie in jurul seriei. Oare va esua filmul la fel de rau ca si noul Teenage Mutant Ninja Turtles? In ce priveste jocul, nu e exclus sa vedem un titlu axat pe multiplayer, cu elemente de actiune, dar si RPG.

via toucharcade

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.