Serialul Narcos primeste propriul joc pentru mobil, o clona Boom Beach numita Cartel Wars

Nu mai inteleg nimic: parca Google si Apple o ardeau parental si proteguitor (yes, there is such a word) fata de cei mici. Acum exista un joc Narcos: Cartel Wars in Play Store si App Store si e plin de cocaina si arme. Jocul e gratuit si a fost lansat fix cand a debutat pe Netflix sezonul 2 al serialului.

narcos cartel wars joc android joc ios joc mobil (1)

A nu se intelege ca am ceva cu jocurile cu cocaina si arme. La urma urmei depravatul GTA Chinatown Wars e binemersi in ambele store-uri. In fine, trecand peste pudibonderie, Narcos: Cartel Wars e o clona glorificata de Boom Beach. Am jucat titlul vreo 20 de minute si ce am inteles e ca avem timere, un sistem interesant de asasini sicarios ca personaje principale de atac si o grafica deloc rea.

narcos cartel wars joc android joc ios joc mobil (2)

Ca in Scarface avem si un conac baban, inconjurat de tot felul de colibe, unde se pregateste “marfa”, pe care apoi o trimitem cu avionul. Resursele jocului sunt multiple, de la “coca”, la bani si lemn, ultimul folosit pentru a construi cladiri. Vom antrena si sicarios, plus fiecare va primi cate o sleahta de soldati de controlat.

narcos cartel wars joc android joc ios joc mobil (3)

Sunt o gramada de cladiri de construit, dar trebuie sa faceti ceva upgrade-uri inainte sa visati la unitati ca lumea de antrenat. Am si atacat niste inamici si bataliile sunt fix ca in Boom Beach: trimitem soldatii pe o zona de nisip, ei debarca si se pun se traga in tot ce e in jur. Din fericire putem directiona atacurile si avem si rachete care ne ajuta sa scapam de turetele rivale.

Ce ma frapeaza pe mine? Bara de loading e din… praf de copt sa zicem.

narcos cartel wars joc android joc ios joc mobil (4)

narcos cartel wars joc android joc ios joc mobil (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.