Cele 6 jocuri Mega Man clasice au sosit pe mobil si sunt extrem de dezamagitoare

Scriam aici despre faptul ca de sub aripa Capcom vor iesi 6 jocuri Mega Man, ce vor debuta pe mobil la inceput de 2017 si iata-ne deja in acel moment. Din pacate atunci cand am purces sa caut primele impresii despre aceste jocuri, am gasit numai frustrare si dezamagire.

jocuri-mega-man-mobil-2

E vorba aici despre 6 titluri Mega Man de pe NES, care au ajuns pe iOS si Android la cate 2 dolari bucata. Din pacate problemele cu jocurile sunt multiple, de la viteza de joc ajustata si pana la un frame rate oribil. Aparent titlurile au fost putin editate fata de originale. Dificultatea si gameplayul ar fi fost optimizate pentru smartphone, ceea ce nu stiu daca e neaparat un lucru bun sau rau.

jocuri-mega-man-mobil-7

Nu ar fi o problema asa mare daca toate schimbarile acestea nu ar afecta gameplayul. Comentariile si recenziile din Store-uri arata ca e foarte greu sa poti savura un Mega Man pe mobil, pentru ca nu poti calcula cum trebuie timpul necesar pentru a sari sau a ataca si vei tot da chix. Daca setati viteza pe “high” se rezolva partial din problema, dar cuvantul cheie e “partial”.

Si butoanele virtuale pot fi mutate, dar nici asta nu prea ajuta. Daca intrati pe Twitter o sa vedeti un veritabil shitstorm la adresa Capcom Mobile. Nu ca baietii nu ar fi obisnuiti, dupa modificari aduse lui Street Fighter 5 complet aiurea sau un Devil May Cry ultra slab. Iata unde gasiti jocurile:

Toate jocurile Mega Man pentru Android

Mega Man 1 pentru iOS

Mega Man 2 pentru iOS

Mega Man 3 pentru iOS

Mega Man 4 pentru iOS

Mega Man 5 pentru iOS

Mega Man 6 pentru iOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.