Guardians of the Galaxy, cel mai nou joc Telltale Games e acum disponibil pe iOS, console şi PC

Avem un nou motiv de a înfuria posesorii de terminale Android azi şi anume faptul că a sosit jocul “Guardians of the Galaxy“, cel de la Telltale Games şi e disponibil pe PC, console şi pe iOS. Pe Android nu a ajuns încă şi probabil mai durează până e portat. Între timp posesorii unui iPhone de la varianta iPhone 6 în sus sau ai unui iPad de la iPad Mini 4 în sus pot descărca jocul de AICI.

Titlul costă 5 euro, sau mai bine zis acesta e preţul primului episod, pentru că după tradiţia tipică Telltale vom primi o serie de episoade de-a lungul unui sezon. Mă mir că jocul a debutat atât de devreme, el fiind aşteptat ceva mai aproape de lansarea filmului Guardians of the Galaxy Volume 2. Acela soseşte pe 5 mai. Dacă ne luăm după trailer îl găsim pe un Starlord cu super pistoale cu laser, cu masca sa badass şi îl avem pe Thanos că villain principal in joc.

Protagoniştii celebri din serialul de animaţie şi din peliculele de la Holywood sunt aici: Groot, Drax, Gamora şi adorabilul Rocket Raccoon, plus Peter Quill aka Starlord. Primul episod se numeşte “Tangled Up in Blue”, această denumire fiind asociată cu o melodie a lui Bob Dylan din 1975, soundtrack nostalgic tipic pentru Guardians of the Galaxy. Telltale s-a axat în seria de 5 episoade a acestui sezon pe un super artefact de o putere uriaşă, care e dorit de toţi cei 5 membri, dar şi de Thanos.

Aparent există şi o forţă mai mare şi mai aprigă decât Thanos cu care se vor confrunta “şerifii”. Cum umorul (sau mega tristeţea din Walking Dead) au arătat că Telltale spune poveşti ca nimeni altcineva, mă aştept să chicotesc măcar cum am făcut-o la “Tales From the Borderlands”. În mod interesant fiecare dintre episoadele din primul sezon se va axa pe câte un personaj din Guardians.

Evident revenim cu review!

via toucharcade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.