La câţiva ani după succesul lui Injustice pe mobil şi console, iată că a sosit şi Injustice 2, pentru început pe Android şi iOS. Titlul este evident gratuit şi ne aduce cele mai noi versiuni de Batman, Superman şi Wonder Woman, din filmele de nouă generaţie DC.

“Injustice 2 Mobile” pe numele său complet, acest titlu e un succesor direct pentru Injustice: Gods Among Us. Noi gamerii de mobil avem un avantaj, pentru că versiunea de PC şi consola a lui Injustice 2 vine pe 16 mai. Acţiunea are loc într-un viitor sumbru al universului DC, cu Batman şi aliaţii săi învingandu-l pe Superman, care devenise un dictator crud.

Problema e că între timp inamicii profită de vidul de putere şi vor se preia controlul Pământului. Vom putea să jucăm cu personaje clasice precum Harley Quinn, Catwoman, Batman, Superman, dar şi villains. Se pot debloca şi echipamente care permit personalizarea atacurilor şi lookului personajelor. Ele oferă extra bonusuri de viaţă, abilităţi şi putere.

Luptele au rămas în sistem de 3 versus 3 şi din ce am văzut nu mai există mini game-urile care declanşează abilităţi speciale. Titlul vine de la NetherRealm Studios si permite să faceţi level up personajelor şi să realizaţi side quest-uri.

Controlul se face cu swipe şi tap şi super mişcările se fac după ce se încarcă un meter.  Parca au mai taiat putin din complexitatea animaţiilor totuşi…

Injustice 2 disponibil acum pe Android şi iOS, rămâne un fighter gratuit (Video)
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.