Lineage 2 Revolution a sosit pe Android

Mai ţineţi minte Lineage? Era un MMORPG care rupea norii la începutul anilor 2000, îngropat în cele din urmă de cantitatea uriaşă de astfel de titluri. Ajunsese la 14 milioane de jucători la un moment dat, iar acum primim un Lineage 2 Revolution pe Android.

E deocamdată în faza de soft launch şi este un remake al lui Lineage 2 din 2003. Dacă ne luăm după trailer, jocul arată superb şi dacă originalul era bazat pe Unreal Engine 2.5, acum s-a trecut la Unreal Engine 4. Dezvoltatorul titlului afirmă că vom avea la dispoziţie cel mai mare univers open world de pe mobil. Order & Chaos s-a lăudat cu ceva similar, dar sper să nu ne enervam cu portalurile ca acolo.

În Lineage 2 de pe mobil ne vom bate în PvP, vom forma clanuri şi putem să ne batem cu alte clanuri. Avem şi o posibilitate de customizare a personajelor destul de avansată, la nivel de look, haine, echipament şi clasa de personaj. Din ce am înţeles în Coreea de Sud jocul e disponibil încă de la finaul anului trecut. Există şi dungeon-uri, raid-uri şi chiar şi o poveste, cu o prinţesă şi vrăjitori negativi în centru.

Adunăm o mulţime de echipamente, poţiuni, vrăji şi alte nebunii, abilităţi incluse. Cine e curios are jocul în Play Store, gratuit.

via Droidgamers

One Reply to “Lineage 2 Revolution a sosit pe Android”

  1. vreau sa joc si eu lineage pe telefon am jucat 10 ani pe pc dar vreau aa joc pe telefon si nu il gasesc trimitetimi si mie link-ul va rog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.