Cu vreo săptămână în urmă apărea de nicăieri Assassin’s Creed Rebellion, „încă un joc Asassin’s Creed pentru mobil” ar zice unii. Totuşi nu e chiar titlul tipic de acţiune şi aventură, iar primele imagini îl făceau să semene cu un soi de Fallout Shelter sau un RPG gen Final Fantasy. Din fericire au apărut şi gameplayuri precum cel de mai jos şi acum putem diseca acest titlu.

În primul rând mă şochează cât de bună este muzica din acest titlu, care aminteşte de acele trailere 2 Steps from Hell pentru filme. Sper să nu fie doar o melodie care se tot repetă pe parcursul întregului joc. Personal acest titlu îmi aminteşte mai mult de platformerele Assassin’s Creed India, China şi Rusia şi aparent jucăm fix povestea din filmul AC aici, cel cu Michael Fassbender.

Avem şi porţiuni cât de cât stealth şi putem evalua o cameră înainte să intrăm în ea. Ne ascundem după mese şi cutii şi putem asasina diferite personaje. Titlul este exclusiv pentru mobil şi ne duce în secolul 15, cu scopul de a ne construi propria frăţie. Ne strecurăm într-o fortăreaţă pe vremea Inchiziţiei şi vom putea recruta până la 40 de asasini.

Nume clasice precum Ezio, Shao Jun şi Machiavelli apar aici. Assassin’s Creed Rebellion ne propune party-uri de câte 3 asasini, trimişi în misiuni şi duelându-se cu cavalierii templieri. Fiecare asasin are un anumit set de abilităţi. Mai mult de atât avem şi upgrade-uri, crafting de echipament şi level up. Veţi avea nevoie de cel puţin 2 GB RAM pe terminale Android pentru a rula acest titlu, care vine si pe iOS.

Nu avem încă o dată de lansare de la Ubisoft, din păcate.

via Techamazing / Ubisoft

Ce este Assassin’s Creed Rebellion, cel mai nou joc Ubisoft pentru mobil din franciza AC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.