Gameloft lansează un nou MMO, numit Dead Rivals – Zombie; Deocamdată în soft launch pe iOS

După Modern Combat Versus, aflat în soft launch de mai bine de o lună avem încă un titlu de la Gameloft aflat în aceeaşi fază. E vorba despre un MMO numit Dead Rivals – Zombie, care pare un soi de Six Guns în varianta MMO.

Deocamdată jocul a fost lansat pe iOS şi Gameloft îl descrie ca un titlu cu gameplay rapid, combinat cu elemente clasice de MMORPG. Vine cu 3 clase de personaje, cu skill-uri unice şi cu look personalizabil. Avem şi un sistem de crafting şi chiar un soi de skill tree, plus posibilitatea de a face upgrade armelor. Putem să ne facem şi party-uri de persoane şi să ne alăturăm unor ghilde. Evident exista şi lupte PvP la greu.

Misiuni co-op au fost incluse şi zone infestate cu zombii pe care să le curăţăm. Atacuri surpriză, convoaie de escortat şi nevinovaţi de apărat, toate sunt pe lista de misiuni. Aparent Gameloft se ocupă şi de cei care vor să joace solo, aşa că ne propun un sistem de quest-uri, care se axează pe o poveste principală. Avem şi side quest-uri gârlă. Jocul e gratuit, probabil ocupă peste 1 GB şi aduce o tonă de deblocabile la nivel de costume şi skin-uri.

Sunt şanse să devină un fenomen, dacă are serverele bine puse la punct şi oferă o varietate mare de personalizare. Şi faptul că seamană cu Six Guns e un plus.


via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.