Dacă tot a început Sega să îşi aducă jocurile pe Android nu se putea fără să îl primim şi pe faimosul Sonic. Totuşi pe lângă titlurile clasice vedem şi unul nou gata de lansare, sub numele de Sonic Forces: Speed Battle.

Avem de-a face cu un endless runner care a ajuns deja în App Store în Filipine şi care până la final de an ajunge şi pe Android. Se pare că e un remake la Sonic Dash în mare, dar cu grafică de Sonic Forces, găsit pe consolele Nintendo. E interesant că la nivel vizual, de poveste şi mai vreţi voi totul are o abordare mai matură, mai adultă şi mai… edgy.

E chiar un joc de curse de această dată şi Sonic nu mai aleargă de nebun pentru inele şi atât. Endless runner şi curse împreună? What sorcery is this? Grafica arată genial din câte am văzut în gameplay trailere. Veţi concura cu un alt personaj gen Tails pe mai multe benzi şi va trebui să luaţi inele înainte lor şi să săriţi peste obstacole într-un mod frenetic.

Există şi porţiuni de rollercoaster, powerupuri, benzi care vă fac să alergaţi mai rapid şi altele. Aici dacă loviţi un obstacol nu e game over ci va respawnati şi continuaţi cursă. Probabil va fi gratuit pe Android, cu multe deblocabile.

via Droidgamers

Sonic Forces: Speed Battle este un nou joc endless runner cu ariciul Sonic; Vine pe mobile curând

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.