În general Electronic Arts a preferat să lanseze jocuri separate cu ocazia fiecărei Cupe Mondiale, dar în 2018 ne face un cadou: un update gratuit pentru FIFA 18 care aduce contentul asociat Cupei Mondiale. Actualizarea cea mare vine pe 29 mai şi avem detalii mai jos.

Vă reamintesc că turneul FIFA 18 World Cup Rusia începe în iunie, deci update-ul pică la fix. Practic ce aduce noul release este un mod de joc World Cup, care vă permite să jucaţi drept una dintre echipele calificate şi o duceţi spre trofeu. Există şi noutăţi la nivel Ultimate Team. Evident este inclus şi content asociat Cupei Mondiale, precum stadioanele din Rusia ce vor găzdui meciurile.

Puteţi crea şi turnee custom sau juca un singur meci în mod Kickoff, dacă nu aveţi chef de întreg turneul. Absolut toate emblemele şi echipamentele oficiale vor fi aduse la zi, plus statisticile jucătorilor. În Ultimate Team veţi putea crea un 11 ideal din jucătorii de la Cupa Mondială, chiar dacă fără Zlatan acel 11 nu e chiar ideal, dar trecem peste. La UT avem turnee single player şi onine, draft-uri şi challenge-uri de squad building.

Chemistry-ul rămâne vital pentru o echipă bine închegată. Confederaţiile şi naţionalităţile vor conta acum, mai mult decât cluburile sau ligile. Reţineţi: 29 mai, update gratis, 32 de naţionale şi turnee custom. În 2014 FIFA a lansat un joc dedicat pentru World Cup, care aducea 203 de echipe şi am descoperit naţiuni mici şi puternice din Africa cu acea ocazie, precum o Algerie senzaţională.

via Redbull

FIFA 18 primeşte un update gratuit World Cup pe 29 mai
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.