Seria Dungeon Hunter de la Gameloft a avut fanii ei, mai ales că este modul în care ne apropiem cel mai mult de Diablo pe mobil. Azi primim şi un spinoff din seria principală şi anume Dungeon Hunter Champions, care pare să fie un MOBA 5 vs 5 cam atipic.

Jocul este gratuit in Play Store şi App Store. Se afla în soft launch de luni bune şi evident include IAP-uri, de până la 99.99 dolari. Vrea să se bată cu Paladins Strike din ce văd eu, dar fără latura de shooter, rămânând mai degrabă fidel reţetei de action RPG. Vom avea la dispoziţie “Champions” deblocabili, 250 la număr, fiecare cu abilităţi şi look unic.

În mod inedit avem şi o campanie single player, una cu poveste scrisă de Dan Abnett, care are un pedigree excelent în domeniul fantasy şi comic book. Este activ din 1988 şi a contribuit la seria Warhammer Fantasy şi Warhammer 40.000, plus are seria de cărţi Angry Robot. Controlul personajelor în Dungeon Hunter Champions este în mare similar cu cel din titlurile Dungeon Hunter precedente.

Avem un buton principal de atac, butoane pentru abilităţi speciale şi ne mişcăm cu un thumbstick virtual în stânga. În PvP Arena ne vom bate parte în parte mai degrabă ca într-un fighter pe runde, decât să ne invartim pe hartă ca într-un MOBA tradiţional, cucerind puncte ale unei baze. Mi se pare şi că jocul e ceva mai copilăros la grafică acum, faţă de Dungeon Hunter 5, care era mai întunecat, violent şi matur.

Nuanţele de culoare sunt mai deschise acum şi personajele sunt mai Pokemonoase, sa zic asa. Avem şi questuri, dungeon-uri şi raiduri la care să participăm. Găsiţi jocul gratuit in Play Store şi App Store.

Dungeon Hunter Champions este un nou joc MOBA de la Gameloft
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.