PUBG Mobile tocmai a ajuns pe cea mai neaşteptată platformă şi anume PC-ul, prin intermediul unui emulator. Acesta a fost lansat oficial de către Tencent, creatorul variantei mobile a titlului de tip Battle Royale. Avem detalii mai jos si link de download.

PUBG Mobile se lansa oficial pe iOS şi Android în martie şi a fost foarte bine primit, mai ales că emulează perfect distracţia şi tensiunea titlului original, dar cu un control numai bine implementat via touch. Au pornit şi ceva controverse în această primăvară, deoarece mulţi gameri au folosit emulatoare bootleg pentru a rula PUBG Mobile pe PC.

Şi asta pentru a obţine un avantaj faţă de alţi gameri, jucând cu mouse şi tastatura. Tencent a banat practica pe cât de mult posibil, dar acum cedează şi oferă propriul emulator. Pachetul de instalare e super mic şi ocupa 8.4 MB. Evident e o şmecherie la mijloc şi anume faptul că nu poţi juca sesiuni decât cu alţi gameri care sunt pe emulator, nu pe varianta de PC sau pe mobil.

E posibil să aveţi parte şi de ceva lag, pentru că jocul e încă în faza beta. Emulatorul, cunoscut ca Gaming Buddy va instala şi jocul în câteva minute şi va oferi o experienta de gaming la 60 FPS. Puteţi face trecerea între rezoluţii precum HD, Full HD sau Ultra HD chiar, în funcţie de ce ecran folosiţi. Puteţi face şi setări legate de grafică în funcţie de memoria, procesorul şi DPI-ul preferat.

Mai puteţi alege şi între Auto, Smooth, Balanced şi calitate HD. Un mare plus e că acest emulator vine la pachet cu posibilitatea de a înregistra sesiunile de gameplay. Controlul e similar cu ce primiţi în varianta standard de PC. Puteţi descărca installerul de AICI.

via Droidgamers

PUBG Mobile ajunge pe PC datorită unui emulator oficial; Descarcă-l aici

One thought on “PUBG Mobile ajunge pe PC datorită unui emulator oficial; Descarcă-l aici

  • December 19, 2018 at 4:12 pm
    Permalink

    nu ma lasa sa intru in joc se incarca si dupa imi apare imaginea alba

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.