Cei de la NetEase sunt cunoscuţi mai degrabă pentru Rules of Survival şi Knives Out, dar au şi câteva RPG-uri interesante. Cel mai nou joc al lor este Project Battle, care a intrat în faza alpha în ultima săptămână şi e fix Fortnite pe Android.

Găsiţi jocul pe site-urile obişnuite de APK-uri, pentru că nu e încă în App Store şi Play Store oficial. Pentru un Alpha arata foarte bine şi designul cartoonish îţi arată din start că eşti mai aproape de Fortnite decât de PUBG. Personajele aterizează pe un hoveboard special şi ca de obicei avem de mers pe câmpii mari pentru a aduna arme şi itemuri.

Nu vă imaginaţi SMG-uri sau AKM-uri standard aici, ci mai degrabă arme fistichii, cu lasere, fotoni şi alte nebunii. Spre deosebire de Fortnite avem vehicule măcar. Trebuie spus că NetEase a mai încercat să cloneze Fortnite prin FortCraft, dar proiectul a trebuit oprit printr-un cease and desist de la Epic Games. Din ce văd au luat FortCraft şi l-au refăcut în acest Project Battle.

Diferenţele sunt minore, iar în Project Battle te afli în viitor, într-o lume în care poţi folosi “quantum cube energy” pentru a construi structuri. Evident avem o hartă care se tot micşorează şi evident vreo 100 de gameri gata de cafteală. Puteţi conduce şi maşini 4X4, Lamborghini-uri şi fiecare vehicul are un sistem nitro, ba chiar şi un casetofon cu melodii.

Cât despre crafting, primim un sistem ca în Fortnite, deci putem construi ziduri, podele, scări şi să le punem oriunde, nu urmând o grilă şi un pattern ca în Fortnite. S-ar părea că avem mai multă libertate de construcţie aici. Cum Fortnite vine în această vară pe Android, mă gândesc că NetEase îşi va lansa jocul în maxim o lună sau două, pentru a anticipa sosirea rivalului.

via Android Authority

Project Battle este prima clonă de Fortnite de pe Android, cu tot cu crafting
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.