Assassin’s Creed Odyssey pare să fie următorul joc din celebra serie Ubisoft, cuprins de o avalanşă de scăpări ieri. Întâi am văzut un breloc cu o cască de spartan, apoi Ubisoft a confirmat numele jocului şi spaţiul său temporal cu un teaser video scurt. Ce ştim despre titlu aflaţi mai jos.

În primul rând ni s-a promis o prezentare la E3 2018 şi cu puţin noroc avem şi ceva gameplay. Scena din teaser e clar inspirată de filmul “300” al lui Frank Miller şi momentul când Gerard Butler îl aruncă pe trimisul persanilor în acea groapă, pornind un mega conflict. Casca din logo aduce cu cea din perioada Corintului, deci totul se leagă.

Pesimiştii spun că jocul ar sosi prea devreme, dacă vine în acest an, deşi există şi voci ce afirmă că se lucrează la el de fapt de câţiva ani. În cel mai rău caz va fi un skin aplicat peste Assassin’s Creed Origins. Ubisoft are o conferinţă de presă programată la E3 2018 pe 11 iunie, luni. Încă din Origins am avut ceva teasere legate de un episod în Grecia, prin apariţia câtorva filosofi eleni.

Posibil ca Odyssey să fie legat de Origins direct, în timeline şi poveste. Surse de pe 4chan afirmă că putem alege un personaj feminin sau masculin cu care să jucăm, iar titlul va sosi în prima jumătate a lui 2019. Judecând după nume ar trebui să ne lase să retrăim aventurile lui Ulise, dar nu cred că va merge până acolo Ubi. Sper să nu cadă în păcatul imitaţiei lui God of War.

Sursă: Kotaku

Assassin’s Creed Odyssey este următorul joc din seria Ubisoft, ne duce în Grecia Antică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.